ŠILJEG

More Website Templates @ TemplateMonster.com - August22nd 2011!

Naši proizvodi

  • Izrada namještaja po mjeri, potpuno prilagođenog Vašem prostoru, od pločastih materijala ili masivnog drveta, ovisno o Vašim željama i potrebama.
  • Sobna vrata s prirodnim furnirom tonirana i lakirana po želji, dovratnici i lajsne (popele) od masivnog drveta, kao i puna vrata s profiliranim ukladama.
  • Vršimo izradu škura i persijana u dalmatinskom stilu od prvoklasnog drveta,prozore sa izo staklom i OZ okovima.
  • Izrada i ugradnja unutarnjih stubišta.
  • Obnova starih dalmatinskih kamenih kuća u izvorni oblik

Enterijer Šiljeg

Enterijer Šiljeg kao obiteljski stolarski obrt osniva Mate Šiljeg 1996. godine.
Početna djelatnost obrta bila je izrada kuhinja i građevinske stolarije za obiteljske kuće. Proširenjem proizvodnog prostora, nabavkom novih strojeva, korištenjem novih tehnologija obrade, kroz godine smo se usavršili na izradi svih drvenih proizvoda.

Svi naši proizvodi su unikati izrađeni od masivnog drva (hrast, jasen, bukva, sibirski ariš) ili pločastih materijala. Vrhunska završna obrade, veliki izbor bajčeva (boja) te najkvalitetniji poliuretanski završni sjajni i mat lakovi.

Kroz godine smo se pozicionirali kao pouzdan i respektabilan poslovni partner, posebno na području južne Dalmacije, a naziv naše tvrtke postao je sinonim za visoku kvalitetu, funkcionalnost i moderan dizajn proizvoda.

Savjetovanje

Vaše želje i ideje sprovodimo u stvarnost. Stoga, obratite nam se s povjerenjem i učinite Vaš dom ili poslovni prostor još ugodnijim i funkcionalnijim.